Страници

петък, 31 май 2013 г.

Рожден ден като за Калоян

Здравейте!

Утре е Денят на Детето. На това ангелско същество, което съумява да събуди най-красивото, благородното и невинно в нас. И като такова, детето е и беззащитно. То е бял лист, върху който всичко около него оставя отпечатък. Затова на всички деца пожелавам спокойни, удовлетворени, щастливи възрастни да се грижат за тях! Да имат възможност всички заедно да се радват повече на компанията си. Нека всички малчовци да получат шанс да развият талантите си, да реализират мечтите си, да останат добри, да пораснат отговорни към себе си и другите!

Преди 5 години на първи юни аз и Калоян се прибрахме заедно от родилния дом. Това беше част от подаръците за големия ми син. :) Последвалите дни и месеци показаха, че не това е било най-голямото му желание и направи всичко възможно да ми го покаже, но сега ситуацията е приемлива, те са неразделни, а това е най-голямата награда за мама и татко, нали?
С цялото това встъпление преминавам към подготовката за рождения ден на малкия ми син, който беше на 27 май. Миналата година, както ви бях споделила той бе нападнат от варицела два дни преди рождения си ден. Затова тази година го изпразнувахме като за два. Аз се амбицирах и действително за първи път отделих необходимото внимание и усилия за декорацията на партито. И понеже трябваше да започна отнякъде, реших да попитам бъдещия рожденик какво иска да има на тортата му. Естествено, Калоян, верен на себе си да ме изненадва, отговори, че иска динозавъра Тина от едно детско филмче. Светлият лъч в ситуацията се оказа, че му хареса идеята анимацията да бъде с Том и Джери. Представяте ли си покани, банер и т.н. с ужасно грозен динозавър?! Не че нямаше да се справя... :)
Мдааа, мислих, мислих и реших да се спра на копчето. Пък на него да му зашием каквото се налага. Не се шегувам, отправна точка ми станаха копчетата на ризката, с която щеше да бъде на партито. Ето ги и тях:


Съответно тортата беше поръчана на Радина с динозавър и копчета. А поканите придобиха следния вид:Мястото на събитието беше в детски клуб "Цветна градина" с идеята да е навън. Съответно направих банер и топки. Банерчето ще видите, но топките не успях да снимам. Месец май беше наситен с толкова събития и работа, че сега се радвам с чисто сърце, че успях във всичко.
Ето го името на хубавия Иван в деня на празника:


Денят мина с много вълнения, Калоян беше щастлив. Единствено времето не позволи да сме навън, но и вътре гостите се веселиха от сърце. Том и Джери ги забавляваха и всичко мина чудесно.
Сега е ред на картичката за големия мъж:


Подаръчетата за гостите, които бяха оцветени дървени буквички - на всяко дете неговата буква с етикетче за спомен от Коко:
И мисля, че е време да духнем свещичките :)

Специални благодарности на Радина за предизвикателството  "Динозавър Тина с копчета" :)

Фотограф: Емануела Станоева   https://www.facebook.com/EmotionStudio.photo.design
                                                  
И след вкусната и красива торта е време за страшни физиономии с любимите герои:

Аниматорите са от парти агенция GENUS   www.genus-party.com

Бих искала да благодаря на Радина, Емануела, екипът на "Цветна градина" и Том и Джери за помощта да организираме незабравим 5-ти рожден ден на малкото ми съкровище!

Справили сме се повече от добре, щом на другия ден Калоян се събуди с думите: "Искам всеки ден да ми е рожден ден!"

С пожелание за повече рождени дни! ;)

4 коментара:

 1. Много се развълнувах от всичко което сте направили за нашето съкровище!Чудесна мама,прекрасно детенце!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. :) Blagodarja! Stranno zvuchi takyv komentar ot imeto na Ariadna, zatova pojasnjavam: ot nashata baba e.

   Изтриване
 2. Най-голямата награда е това! Да разбереш, че всичко си е заслужавало труда и сте постигнали целта - прекрасен и весел, незабравим празник!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Blagodarja, Bo! Mnogo se radvam na vsjako tvoe vkljuchvane :) Pregrudki!

   Изтриване