Страници

вторник, 4 юни 2013 г.

Честит Рожден Ден, Мария

Днес ще ви представя една малка чаровница и нейната майка, която ме потърси, за да създадем повече настроение за първия рожден ден на Мария /1 г./. Партито беше предвидено за 1 юни, въпреки че чаровницата е родена малко по-рано. Затова Катя /майката на Мария/ имаше желание да зарадва всяко дете на тържеството с подарък за двойния празник. След няколко телефонни разговора поканих двете дами да ми гостуват в ателието и заедно да решим каква ще бъде подготовката. Мария взе дейно участие в обсъждането, като гризкаше бисквитки, с лекота успя да разглоби тримера ми и да се "опакова" с панделка :). Предварителната информация беше следната: ще бъде градинско парти, мама обича жълто и не предпочита розово, основният елемент - цветенца. Тоалетът на принцесата е бяла рокличка с червени и коралови котенца, на които трябваше да придадем повече тържественост с копринено коралово коланче, цвете за главичката и такова за ръката на мама.
А ето и какво реши съветът на старейшините /Мария прие с усмивка/:

1. Картички за спомен и благодарност с чаровното личице на Мария. На снимката е скрито от съображение за сигурност - уважавам желанието за конфеденциалност на Катя:




2. Кутии с размер 17/15/12 см., които са събрали надуваема топка, малко топче и лакомства:


3. 9 топки в зелено, жълто и червено, които ще висят на дърветата в двора и копринените цветя за мама и Мария:

С тези гащички, част от тоалета на рожденичката избирах плата за цветята
Получи се градинска шарена феерия. Надявам се и времето да е било с тях. А на Мария пожелавам красота, нежност, любов и безгрижно детство!


Няма коментари:

Публикуване на коментар