Страници

четвъртък, 23 октомври 2014 г.

The party is here!

Утре - 24 октомври, дъщерята на моя приятелка и бих казала клиентка /във времето тези две неща бяха подредени обратно, но сега стоят по този начин :)/ има рожден ден. Рожденичката се казва Теа и става на 8 години. Още помня как идваше на съботни работилнички при мен и едва си пишеше името... Сега е дългокрако фино същество с тъмни къдрици.
Радина, нейната уникално креативна майка, й подготвя рожден ден с красива, лично направена от нея торта, сладки и целувки в цветове оранжево, лилаво, зелено, синьо и розово. Странно ли ви се струва това струпване на цветове? При Радина всичко грее, искри, нюансира и в същото време е нежно и стилно.
Моята задачка-закачка беше да помагам с покани, подаръци за гостите и част от декорацията /топки, банер, табела къде е партито/. Получи си се един мащабен проект, тъй като от една страна децата бяха с удивителната бройка 27, а от друга - вида на подаръците за гостите изискваше рисуване. Мисля, че от дете не съм оцветявала толкова. Поне два дни - плътно. Обаче пък се забавлявах като 5-годишна. Всъщност това беше моето основно занимание във възрастта ми между 3 и 11 години :).

Но, стига думи, нека представянето на декорацията за партито на Теа започне сега:

The party is here:


Покани, раздадени и в очакване на празника на порасналата принцеса:





Книгоразделители, с които рожденичката благодари на своите гости за споделеното приятелство. За момиченцата - феички, за момченцата - пират:





Шкафче за бижута за Теа от нейните мама и татко:



Топки, банер, въобще настроение:



На Теа пожелавам да остане фина, изискана и прецизна! Нека късметът и красотата са нейн постоянен спътник! Бъди щастлива, 8-годишна красавице!

Няма коментари:

Публикуване на коментар