Страници

понеделник, 26 март 2012 г.

Нова и стара работилничка "Феичка"

В тази публикация с феичките и елфчетата ще се отчетем за миналата работилничка и ще публикувам новата тема и моите вдъхновения за нея. Тя ще се проведе този уикенд /31.03 и 01.04.2012 г./, както е по програма. Записванията започват :).
Сега отзад напред. Темата е "Цветница и Великден наведнъж".
Децата имат възможност да измайсторят великденско петле, цветя от тишу и букетче от хартия:

Идеите са от Крокотак - красиво и лесно
Можете да получите повече информация в меню/работилничка "Феичка, както и да видите програмата до края на юни.

А през отминалият уикенд темата беше "Magic box". Повторихме темата по желание на децата. Ето линкче към предишния път. Този път момчетата си направиха футболни кутии. Когато видях хартиите с футболисти веднага им ги купих, понеже Дидо и Сами са футболисти и, разбира се, те се зарадваха на идеята. При отваряне отвътре изкачаха футболни топки :). А кутийките на Симона и Косара станаха по-красиви и качествени при втория опит. Тук е моментът да им се извиня, че не ги снимах този път, но какво да се прави - Ани си забрави в събота фотоапарата. Другият път ще се реванширам, обещавам!
За някои, обаче, темата беше чисто нова, и в неделя вече имаше апаратура за фотография, така че ще ви покажа техните произведения:Това са Ради, Стефи и Вяра. Три талантливи и красиви момиченца. Направиха много богати и стилни кутийки, но трябва да признаем, че мама и леля помогнаха малко. В тяхното семейство изглежда всички са талантливи - Вяра и Ради са дъщерички на майсторката на торти Хриси. Радост за мен беше, че ги видях с диадемките, които изработих за тях по поръчка на леля им.

Благодаря, че наминахте при мен!
Пожелавам ви слънчев пролетен ден!3 коментара:

 1. И ние благодарим от сърце :-) много, много, много . Сланчева и топла седмица и на теб Ани ти пожелавам :-*
  P.S. Искаш ни , не искаш ни , пак ще дойдем :):):) Само малко да се поосвободя от към време ;-)

  ОтговорИзтриване
 2. Сори за правописните грешки ама все бързам :-(

  ОтговорИзтриване
 3. Важни са думите! За мен беше истинско удоволствие да бъдем заедно в неделя, Хриси!

  ОтговорИзтриване